Press release

Diskusia s nemeckým prezidentom na Slovensku

30.08.2021
Sucasne vyzvy demokracie banner

Organizácia GLOBSEC pripravuje v spolupráci s GEM Agency  začiatkom septembra (2.9.2021) diskusiu s prezidentom Nemeckej spolkovej republiky Frankom-Walterom Steinmeierom za účasti prezidentky Slovenskej republiky Zuzany Čaputovej.

Tá bude organizovaná v Primaciálnom paláci v Bratislave v Zrkadlovej sieni za prísnych proti-pandemických podmienok. Všetci účastníci sa na diskusiu dostanú len s očkovacím preukazom, resp. preukážu, že boli zaočkovaní druhou dávkou vakcíny proti Covid-19.

Témou diskusie s nemeckým prezidentom budú súčasné výzvy demokracie, ktorým čelí Európa, ale aj celý svet. Podujatie bude simultánne tlmočené v slovenskom a nemeckom jazyku.

„Sme nesmierne radi, že aj napriek zúriacej pandémii môžeme organizovať podujatie tak dôležitého charakteru a teší nás návšteva nemeckého prezidenta na Slovensku. Demokracia, jej ochrana a budúcnosť sú skutočnými výzvami, o ktorých je potrebné verejne diskutovať,“ povedal Róbert Vass, prezident organizácie GLOBSEC, ktorý bude súčasne diskusiu aj moderovať.

Kontakt pre novinárske otázky a akreditáciu:

Adam Sipos
[email protected]
+421 948 066 234

Navigation